Из форумите: Гери Дончева - бездарница на пълен работен ден

10.07.2014 09:37 | Видян 2318 пъти

Из форумите: Гери Дончева - бездарница на пълен работен ден

Преди време басистът на култовата група "Ахат" Денис Ризов нарече всестранно развитата Гери Дончева "някакво супер незначително българско момиче, което си въобразява, че е модел, спортист, писател и т.н." “Неустоима любов” е сбъдната мечта за мен, защото аз съм луда фенка на музиката на Лекс!", екзалтирано разказва изпълнителката за дуета си със световноизвестния британски певец Lexter. Проектът е бил създаден преди броени дни в голямо испанско студио. Гери се запознава с цветнокожия изпълнител случайно в Испания, където по време на парти за рождения ден на своя позната, грабва аудиторията с феноменално музикално изпълнение. Лекстър бил в заведението и се поинтересувал коя е рапиращата чародейка, а минута по-късно дошло и предложението му за съвместна песен.

Амбициозната девойка дори сподели неотдавна в интревю за сладникава онлайн медия: "Радвам се, че мога да записвам музика по този професионален начин и че се оказа, че рапът е нещо, което го мога и нещо, с което се чувствам съвсем спокойна.". Навярно се шегува... В противен случай, ще се наложи да изкоментираме и общото усещане от текста на дуета, кореспондиращо по впечатляващ начин със заглавието, плюс вокалните способности на госпожицата, безупречното й английско произношение и специфичните, заучени като по учебник, сковани денс движенийца, презентирани за първи път в предаването на Слави Трифонов. Бихме искали да оставим това на вас.

"Ще бъде изненадващо и всички ще си кажат „Уау! Това как стана?“, признава моделката интимните си надежди от преди старта на въпросния проект, вълнували и без това ангажираното й съзнание. В социалните мрежи вече започнаха да се леят тлъсти шеги и хули към хайлайф персоната, която не можела да намери своето професионално място под Слънцето и парадирала с иначе липсващите си творчески и артистични заложби: "Гери Дончева - бездарница на пълен работен ден", правят опити за паралел с обективната действителност наблюдателни интернет потребители.
Вижте част от видеото ТУК!

Източник: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !