След седмия обир Коцето отказва да заключва къщата си

04.07.2014 13:15 | Видян 1800 пъти

След седмия обир Коцето отказва да заключва къщата си

Фолки долът Константин осъмна обран за седми път. Апашите претарашили дома му, докато снимал видеото към новото си парче “Студентка” с участието на Николета Лозанова. „ Има охрана, но те си минават и влизат да търсят ценности. Вече няма да заключвам врата си. Да заповяда който иска. Ако има какво да вземе...

След първия обир обаче нищо не остана. Освен да ми изнесат фотьойлите, друго не виждам. Ако търсят кеш, ще останат разочаровани. Парите ми са в банки”, обяснява за „Монитор” Коцето.Взломът най-вероятно е заради черна и бяла техника, пари и златни бижута. Всичките атаки са правени тогава, когато никой от семейството не е бил в жилището.

„Ние явно сме под наблюдение постоянно. И когато видят, че ни няма, и се влизат като у тях. Този път не са се сетили за дрехите ни. На първия обир най-много намазаха. Сега само годежният пръстен на Надя изчезна, затова й купих нов”, обясни още изпълнителят на „Само осми клас”. Той е категоричен, че втора сватба няма да вдига, защото по закон с Надя са съпрузи. Замислят се обаче дали да не скрепят отношения с църковен брак и да го полеят с приятели.

Обирът не може да помрачи и задоволството на Коцето от успеха на новото му видео. „Само за два дни “Студентка” има повече от 150 хил. гледания. В клипа взех Николета, както и гръцкия рапър Дарук. 100 кила измисли текста. Кражбите не могат да ме сдухат при толкова успехи. Предстои ми отваряне на клуб от веригата „Плаза” в Ахтопол”, разкрива още певецът.

Източник и  снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !