Коцето Калки представи официално Мартина като своя жена

11.04.2014 14:00 | Видян 5077 пъти

Коцето Калки представи официално Мартина като своя жена

Коцето Калки официално представи майката на сина си Тео като своя жена, пише БЛИЦ. В "На кафе" пеещият стоматолог обяви, че драма със семейното му положение вече няма. С Мартина са семейство и живеят заедно, а със съпругата си Жозефина вече са като брат и сестра. Въпреки това двамата не са разведени. Пианистката Мартина Табакова пък заяви, че въпреки че е фен на Коцето от 5-годишна, тя не е знаела, че е женен, когато се запознала с него. Научила малко преди да забременее с Тео.

Дълго време зъболекарят музикант успешно балансираше между двете жени. Наследникът на Калки - Тео, вече е на 3 години. Съпругата му Жози, с която нямат деца, трудно приемаше деликатната ситуацията и откакто се е родило детето двамата са ходели на психолог.

За Коцето обаче проблемът беше, че Мартина живееше край морето и на него му се налагаше твърде често да пътува дотам. "Да балансираш не е лесно. Ако някога сте карали водни ски, бихте могли да си представите. Има опасност да потънеш, да паднеш напред или назад. Трябва да следваш много бързо това, което ти предлага животът", сподели Коцето преди година.

Сега Мартина вече се е нанесла при него в София, а Жозефина, след 30 години брак, подрежда наново живота си.

 

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !