Любовницата и жената на Галев се събират в Лондон

25.06.2014 13:30 | Видян 2287 пъти

Любовницата и жената на Галев се събират в Лондон

Любовницата и съпругата на Пламен Галев ще изкарат заедно няколко дни в Лондон, научи "България Днес". Целта на Юлияна и Емилия била да организират кратка обща ваканция за общо трите си деца, чийто баща е изчезналият дупнишки мафиот.

Дори да криели дълбоката си неприязън една към друга, двете жени официално демонстрирали добри отношения, твърдят жители на Дупница. Заслугата за това била на самия Пламен Галев. Той не допускал емоциите на съпругата и любовницата да настанят омразата и между децата му от двете жени. Според хора от обкръжението на Пламен хлапетата вече са се виждали в имението на баща си в дупнишкото село Ресилово. Срещата била преди повече от две години. По това време дъщеря му от любовницата - Мария, била на около годинка.

Емилия и нейните деца отдавна живеят в Лондон. Пламен Галев изпратил там наследниците си, защото държал да получат добро образование, което плащал щедро. Другата много важна причина, накарала Галев да установи жена си и децата си на Острова, била тяхната сигурност. Въпреки мощта и влиянието, с които той разполагаше в България, искал да подсигури 100 процента безопасност за живота на сина и дъщеря си. Той самият държал те да се познават и да изградят добри отношения с малката си сестричка Мария, която продължава да живее в Дупница.

За целта на пътуването се наложило майката на 3-годишната Мария да й извади задграничен паспорт. След като се разчуло за това, в Дупница плъзнала мълва, че младата майка ще води момиченцето си на среща с баща му. Дори се твърди, че тя не е прекъсвала контактите с изчезналия си любовник. Според ченгета тези версии не били подплатени с никакви факти, защото спецслужбите дишали във врата на Юлияна още от момента на изчезването на нейния възлюбен. Близки на Пламен Галев са категорични, че той едва ли би поел подобен риск да бъде хванат и тикнат в затвора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !