Галеви тайно у нас

27.09.2013 15:10 | Видян 1407 пъти

Галеви тайно у нас

Братя Галеви са били на тайна визита у нас през август. Скандалната новина сподели пред Всеки ден столичен криминалист, ангажиран с работата по сигнала. Според данните издирваните вече 16 месеца топ мафиоти са минали инкогнито българо-гръцката граница с автомобил, за да стягат редиците на подземния свят в Пиринско.

А са избрали именно август, защото е пик на отпускарския сезон и ресурсът на службите е ангажиран с престъпността по курортите. На родна земя Пламен Галев и Ангел Христов са останали едва няколко часа - колкото да покажат, че тронът им в Югозапада не е овакантен, а и да се видят със семействата си в солидно охраняваното имение в близкото с. Ресилово. Слухът за неочакваната визита е бил прихванат от спецслужбите, които веднага са пуснали агенти да проверят неговата достоверност.

Първоначално се е смятало, че дуото се захванало с рискованото пътуване заради рожден ден на щерката на Пламен Галев - 18-годишната Светлана. "Пълни глупости. Галев и Христов са бивши барети, при това добри. Те са обучени да не правят глупости, без да имат наистина основателен повод. Как ще си дойдат заради парти", удиви се нашият източник от МВР.

"По-скоро биха се завърнали, за да проверят бизнес делата си, а и да демонстрират мускули пред мутрите в региона, които вече се опитват да се намърдат в обувките им", призна топ криминалистът. В момента тече усилена проверка по истинността на случката, разказвана под сурдинка в Дупница и цялата околия.

Последния адрес на Братя Галеви е остров край гръцкия курорт Парга на Егейско море. Топ бандитите са само на около 550 километра от родната Дупница, изборът им далеч не е случаен, признаха наскоро наши хора в МВР. Парга е много удобно свърталище, защото по крайбрежието му има десетки малки островчета, където хора с пари като Галеви могат да запазят анонимността си. Освен това градът е близо до известното гръцко пристанище Игуменица, т.е. при спешна нужда Галеви могат да разчитат и на спасение по море.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Катрин Зита-Джоунс подари Боно на...

Боно отпразнува 80-ия рожден ден на Майкъл Дъглас, като...

Аталай избра Бареков пред любима за...

Агентът на комунистическите тайни служби Рамадан Аталай...

Няма коментари към тази новина !