THE OFFSPRING избра София за края на европейското си турне

13.06.2014 13:30 | Видян 767 пъти

THE OFFSPRING избра София за края на европейското си турне

20 години след албума, който изстреля THE OFFSPRING сред най-емблематичните пънк рок банди за всички времена, легендарният SMASH ще прозвучи с пълна сила, от първото до последното парче, на 6 юли на стадион „Академик” по време на петото издание на най-голямото рок събитие в страната – SOFIA ROCKS. Разбира се, освен SMASH от сцената на SOFIA ROCKS ще прозвучат и другите вечни и любими хитове на бандата. Но това не е всичко – по случай първия концерт на рок-пънкарите в България, SOFIA ROCKS дава възможност на 10-ма върли фена да се срещнат на живо с членовете на бандата. Как? – разбери във фейсбук страницата на събитието на FB.com/SofiaRocksFest.

SMASH шоуто тръгна на турне от Белгия и фестивала Groezrock на 3 май, премина през редица европейски държави, преди броени дни „размаза“ рок феновете и на култовия Rock Im Park в Германия и продължава да „помита“ европейските рок сцени. За последна спирка от турнето в Европа, THE OFFSPRING са избрали България и SOFIA ROCKS. Българската публика ще чуе и види цялото SMASH шоу, а музикантите обещават преживяването да бъде незабравимо.

„Обичаме да свирим, обичаме да сме заедно, да се забавлявам, да пътуваме, пак да свирим, да пишем песни, да записваме...“ – споделя Noodles (китара). „Наистина адски се забавляваме, никога не ни омръзва. През първите десет години харчехме личните си пари, за да ходим по турнета. Реално не свирехме за пари и така беше докато не извадихме "Smash". SMASH е третият албум на бандата, издаден през 1994 г., който става 6 пъти платинен в САЩ. Първият сингъл от албума Come out and play изстрелва бандата на върха на класациите и дава увереност на все още несигурните в успеха си момчета. Следва абсолютен бум, който води до продажбата на над 20 милиона копия от албума в цял свят, което го прави един от най-продаваните рок албуми.

От сайта на бандата вече може да поръчано и юбилейното издание на албума, което ще бъде достъпно през август 2014. Специалното издание ще съдържа ремастериран албум на CD и Винил, променена визия и голям формат албум със снимки, непоказвани досега. Критиците определят SMASH като един от най-влиятелните пънк рок албуми за всички времена.  Албумът има три официални сингли - Come out and play, Self esteem, Gotta Get Away, които достигат първите места на класациите в САЩ и целия свят. Следват множество кавъри на най-емблематичните песни от албума, покани за концерти из цял свят и международна слава. На 6 юли, на най-зрелищното рок събитие на годината SOFIA ROCKS 2014, за първи път в България ще видим и чуем на живо освен величията THE OFFSPRING и нашумелите 30 SECONDS TO MARS, щурите Mando Diao и метъл бандите SKILLET, ALCEST и OSSY.  Билети за петото издание на SOFIA ROCKS все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна и на eventim.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !