SOFIA ROCKS 2014 И JÄGERMEISTER ТРЪГВАТ НА ТУРНЕ!

15.05.2014 15:00 | Видян 926 пъти

SOFIA ROCKS 2014 И JÄGERMEISTER ТРЪГВАТ НА ТУРНЕ!

Броени седмици преди SOFIA ROCKS 2014, когато на една сцена ще се качат 30 SECONDS TO MARS, THE OFFSPRING, SKILLET, MANDO DIAO, ALCEST и OSSSY, организаторите от BALKAN ENTERTAINMENТ и парти-диктаторите JÄGERMEISTER тръгват на турне, за да подгреят цяла България за най-горещото рок събитие на годината!

Серията събития стартира днес, 15 май, в столичния клуб Терминал 1, а до неделя ще залее и Пловдив, Велико Търново, Варна и Бургас. Очаква се главоломно покачване на градуса и постепенното нажежаване на напрежението с предвещана кулминация на 6-ти юли на стадион „Академик“. 12 са общо възловите места, през които ще премине стихията SOFIA ROCKS 2014! Освен да потанцуваме и попеем на любими парчета на бандите от афиша на SOFIA ROCKS, посетителите ще имат и възможност да си спечелят билет за стадион „Академик“.

От своя страна Jägermeister са подготвили изкусителното предложение от 3 шота на промоционална цена, с чиято покупка клиентът получава талон за участие в играта на турнето. Там той трябва да впише трите си имена, след което да пусне талона в кутията на съответния бар. Към полунощ екипът на Jägermeister ще изтегли 4-мата победители. От тях 1 ще получи БИЛЕТ за SOFIA ROCKS 2014, а останалите 3-ма – 3 парти колонки Jagermeister.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !