Камелия: Не съм се карала с Пайнера

11.06.2014 15:00 | Видян 1883 пъти

Камелия: Не съм се карала с Пайнера

Фолкпевицата Камелия не е във война с шефа на "Пайнер" инж. Митко Димитров и двамата са в прекрасни отношения. Това заяви пред "България Днес" самата изпълнителка. През последните дни стана ясно, че певицата ще се самопродуцира чрез собствената компания, но паралелно с това остава в голямото семейство на "Пайнер".

"Към момента професионалните взаимоотношения между мен и фирмата не са прекратени, а променени. Вследствие на тази промяна "Камс Продакшън", тоест аз, продуцира и плаща аудио-визуалната ми продукция, а "Пайнер" я ползва, излъчва и т.н. Реших да внеса тази яснота, тъй като ми беше ясно, че ще се завъртят интриги и ситуацията ще бъде криворазбрана. В действителност драма няма", коментира Камелия.

Тя призна, че промяната в договора е била по нейно настояване. "От 17 години работя по един и същи начин и реших, че имам нужда от промяна. Искам да се развивам и това е моят начин да търся израстване. Утре не знам какво ще се случи, но за момента ситуацията е такава. Държа да уточня, че все още съм на трудов договор към "Пайнер". С г-н Митко Димитров сме в прекрасни отношения и вече станахме и бизнес партньори. Няма място за сръдни в нашите отношения", сподели изпълнителката на хита "Огън момиче". В бъдеще участията й се менажират в синхрон от фирмата и приятелят й Цветин. Камелия ексклузивно разкри и друга интересна информация. Фолкпевицата не е получила покана за участие в лятното турне на "Пайнер", което се завръща след няколкогодишно прекъсване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !