На колко години са фолк звездите

10.06.2014 11:00 | Видян 8879 пъти

На колко години са фолк звездите

Колко са реалните години на фолк певиците? Това е една от най-добре пазените тайни в бранша. Повечето от изпълнителките, запитани за възрастта си, бързат да отклонят темата или да минат метър с някой изтъркан лаф от сорта на ,,възрастта няма значение" или ,,една жена е на 18, останалото е просто стаж".

Проверката на ,,Всеки ден" за едни от най-пазените ЕГН-та показа, че най-възрастна в бранша е Екстра Нина. Тя е родена през далечната 1963 г. и през декември месец тази година ще навърши достолепните 51. Кариерата й е в застой, от години няма нови песни, нито пък участия. Съответно не снима и видеоклипове. Една от големите звезди на 90-те днес пее в долнопробни кръчми срещу 150 лева хонорар. След нея е Сашка Васева, която е родена през 1966 г. Дупнишката Мадона скоро ще духне 48 свещи.

Най-танцувалната певица Малина навърши преди дни 47 години. Фолкаджийката с име на горски плод е доста запазена за възрастта си и никой не й дава годините. Две години по-млади са Ивана, Есил Дюран и Рени - те са родени през 1969 г. и респективно днес са на по 45. Примата на фолка Глория също вече е на възраст. След броени дни тя ще навърши 41.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Няма коментари към тази новина !