Запорираха хотелите на Маджо

05.06.2014 15:45 | Видян 1758 пъти

Запорираха хотелите на Маджо

Фирмата на Младен Михалев-Маджо е запорирана от банка заради невърнати кредити от близо един милион лева, пише в. "България Днес". След почти 2-годишни перипетии единият от заемите е изплатен, но вторият остава висящ. Така случаят попада в ръцете на съдия-изпълнител, който трябва да разпродаде имуществото на "Алми Турс".

В резултат на това бившият подземен бос може да се прости с няколко хотела и вилни селища в курорта Боровец. Те са част от бизнес империята, създадена от Маджо при разпада на групировката СИК. Сред най-ценните му активи е запорираната фирма "Алми Турс". Чрез нея още през '90-те години Михалев започна да инвестира събраните от рекет и силово застраховане милиони.

По това време дружеството активно участва в приватизацията. Освен Маджо акционер във фирмата е и друг от босовете на СИК Милчо Бонев - Бай Миле. След неговата смърт дяловете са наследени от съпругата му Силвия Панагонова. Два от хотелите на Маждо са разположени на изключително апетитни места в курорта. Единият "Мура" е в центъра на Боровец, а вторият "Бреза" е на броени метри от пистите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !