Приемаме Асен Блатечки за зет!

26.05.2014 14:45 | Видян 2665 пъти

Приемаме Асен Блатечки за зет!

"Харесваме Асен Блатечки за зет! И няма как да е иначе, цяла България го харесва, аз ли няма да го харесам. Още не съм се запознал лично с него, но ми е обещал, че ще дойде на гости. Ще отидем за риба, ще си поговорим, изглежда свестен човек."

Това сподели пред "България днес", Красимир Попов, баща на една от най-красивите българки и моделки Диляна Попова. Мъжът е изключително щастлив, че ще става дядо, след като чаровната му дъщеря  забраменя от актьора Асен Блатечки. Актьорът и моделката са едни от най-обсъжданите двойки през последните седмици, след като стана ясно, че не просто са заедно на са и в трепетно очакване на дете. Драмата на онтношенията им се засили, щом стана ясно, че Блатечки е зарязал съпругата си Катерина Горанова, от която има дъщеря - Катя.

Въпреки това Асен и Диляна са щастливо влюбени - настроение, което се предава и на най-близките им хора. Бащата на моделката признава, че е в отлични отношения с дъщеря си. "Постоянно пишат разни глупости, че ни е заравила, с жена ми и не се сеща за нас. Това изобщо не е вярно отлично се разбираме с дъщеря ни."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Няма коментари към тази новина !