Диляна Попова: Печеля 3 пъти повече от Блатечки

22.05.2014 14:30 | Видян 4142 пъти | Гласували 1

Диляна Попова: Печеля 3 пъти повече от Блатечки

Диляна Попова е бясна на слуховете, че е омотала Асен Блатечки в любовните си мрежи, не толкова от горещи чувства, колкото защото има пари да я издържа. Моделки набедиха колежката си, че е златотърсачка и си избира само заможни мъже, чиито пари прахосва безогледно. Синеоката красавица от Гулянци, която е бременна в 5-я месец от известния актьор е категорична, че изкарва три пъти повече пари от Асен и не се налага да опира до неговия портфейл за издръжката си.

„Купих си апартамент, карам „Мерцедес" и плащам сама в супермаркета. Работя като луда и не ми трябва спонсор?!", ядосана е Диляна. Приятелките й разкриват, че тя наистина печели повече от Блатечки, тъй като освен от ролите си в бг сериали, взима хилядарки постоянно от рекламни сесии, а отделно има и модна марка.

Така си докарвала средно по 7-8 бона месечно и въобще не й се налагало да иска пари от мъже, пише "Пик". По думите им апартаментът, в който моделката се нанесла наскоро не бил подарък от Асен, както разгласиха зложелатели в актьорските среди. Жилището до Южния парк в София, чиято стойност била близо 200 хил. лв. се водело изцяло на името на красавицата от „Революция Z". При покупката тя платила половината сума, а другата щяла да изплаща 25 години.

„Диляна е истински влюбена в Асен и парите нямат никакво отношение във връзката им. Всъщност тя е тази, която му е правила куп подаръци и го глези с почивки", отсичат близки до актрисата и моделка, която през септември ще роди син на Блатечки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !