Бионсе бойкотира сватбата на Кардашиян

26.05.2014 12:45 | Видян 1924 пъти

Бионсе бойкотира сватбата на Кардашиян

Бионсе и Джей Зи в крайна сметка не уважиха сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест в събота. Докато двойката се наслаждаваше на пищното си тържество във Флоренция, Би и Джей си останаха в Щатите. Бионсе даже пусна своя снимка у дома без грим, докато отвъд Океана кипеше радостната суетня около най-натрапчивата сватба тази година. По-късно през деня, тя все пак честити публично брачния съюз на Ким и Кание: "Пожелавам ви цял живот да се обичате безрезервно. Бог да благослови красивото ви семейство!".

Макар че Джей Зи и Кание Уест отдавна са добри приятели, по всичко изглежда, че Джей Зи и жена му не са големи фенове на Ким Кардашиян. Тя така и не успя да се добере до звездното семейство и да се сприятели с тях. Но певицата и известният й съпруг не бяха единствените, които не се появиха на сватбата, научи lifestyle.bg. Във Флоренция отсъстваше и главната редакторка на "Vоgue" Анна Уинтър, която също е приятелка с Кание. Кралицата на модната индустрия имала "семеен ангажимент".

След месеци спекулации и трескави приготовления, известната двойка си каза "Да!" на интимна церемония, на която присъстваха 200 от най-близките им роднини и приятели.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !