Турнето на Бионсе и Джей Зи вещае екшън до дупка

20.05.2014 13:30 | Видян 1468 пъти

Турнето на Бионсе и Джей Зи вещае екшън до дупка

Краткият филм наподобява тийз към нов касов блокбъстър с много стрелба, обири, полицейски коли и гонки, сексапилни мадами, банкноти, банкноти и пак банкноти. Най-богатото семейство в шоубизнеса отново успя да смае. И не, не става въпрос за Кание Уест и изгората му Ким Кардашиян. Бионсе и Джей, които наскоро се озоваха в топ заглавията на пресата заради скандалното видео, в което сестрата на аренби дивата - Соланж - атакува рапъра, правят всичко възможно да отклонят вниманието на почитателите си от разигралата се асансьорна драма и да го насочат към сцената.

Звездният тандем, познат още и като Джейонсе, пусна в мрежата страхотен трейлър за предстоящото им турне "On The Run", в който участие вземат дори Блейк Лайвли, Шон Пен, Дон Чийдъл, Джейк Гиленхал, Еми Росъм, Гилермо Диас. Краткият филм наподобява тийз към нов касов блокбъстър с много стрелба, обири, полицейски коли и гонки, сексапилни мадами, банкноти, банкноти и пак банкноти. С една дума, всичко, което може да превърне една лента в хитова продукция, само че в неговия край излиза надписът : "Няма да излезе никога" ("Coming Never").

Вместо филм, Би и Джей стартират първото си съвместно турне в края на юни, като планират да изнесат заедно близо 20 концерта. Цените на билетите са едни от най-скъпите за концерт в последно време. Средата им стойност е 300 долара, а желаещите да бъдат точно пред сцената, ще трябва да се разделят с грандиозните 5 000 долара за място.

снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !