Жоро: Юнона никога няма да е като Николета!

25.05.2014 09:00 | Видян 3414 пъти

Жоро: Юнона никога няма да е като Николета!

Фолк певицата Юнона, пусна кадри от новия си видеоклип, с които предизвика луд скандал. На фотосите явно се вижда, че никому неизвестната певачка е окрала визията на Николета Лозанова от клипа на Жоро „Твоето обичане”. Жоро застана пред камерата Светския звяр, за да изрази възмущението си от наглата кражба. „Вчера , мои фенове ми споделиха снимки, които удивително приличат на кадри от клипа ми. Бях шокиран от наглата кражба и в същото време ме обвиниха, че си правя пр. Аз нямам нужда от евтин пр. Единственото нещо, което ме подразни, че нещата са направени едно към едно”, казва певецът.

Той няма претенции, че Юнона се е снимала като монахиня, съобщава blife.bg. „Преди години Камелия и Емануела имаха тазкава визия. Но на тях, както и на Николета им отива. Аз бягам от клишетата в моите клипове. В реализирането на един проект участват много хора и сега хоп - някой краде. Приликата с Николета я няма, защото тя  е една, не казвам, че целият клип е краден. Може би ще са няколко кадри, но виждате същата църква, същия  олтар. Юнона ще спечели само от това, че я обсъждаме. Аз сега чувам за нея, а тя от доста години била певица на Пайнер. От нафталина ли я изкараха?” ядосва се Жоро.

Жоро се е съветвал с адвокат. Той е на ясно, че няма как да осъди кражбата на декори и визия. „Разбрах, че все пак има параграф , по който да заведа иска и ще обсъдя варианти какво да предприема”, категоричен е изпълнителят.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ние неофициален кеш имаме: Ас....

Сайтът "Афера" пусна запис от среща на Асен Василев,...

Нашата Мария блести в Кан: Фото на деня

Нашата Мария блести в Кан: Фото на деня Снимка:...

Няма коментари към тази новина !