Моника Валериева с порцеланово сияние

23.05.2014 15:30 | Видян 2920 пъти

Моника Валериева  с порцеланово сияние

Mоделката се опита да докара тена на лицето си до порцеланово сияние, но постигна само някакъв бледен ефект и то, чрез експониране на снимката си в черно-бяло.

Напук на общоприетото мнение, че ако не си с бронзов загар, не си в крак с модата, отвъд Океана се прокрадва нова тенденция - тази на порцелановата кожа. Пристрастяването към перфектната бяла кожа е като зараза във Флорида, но ето, че си проправи път и по нашите географски ширини. Моника Валериева, макар и стабилно попила вредните лъчи на солариума до изпечен, шоколадов нюанс, сега копнее за "млечнобяла кожа" в контраст с черна грива.

Спряганата за любовница на Ники Михайлов е тръгнала по петите на елита в Холивуд, но все още е твърде далеч от подобна визуална действителност. Моделката се опита да докара тена на лицето си до порцеланово сияние, но постигна само някакъв бледен ефект и то, чрез експониране на своята Фейсбук снимка в черно-бяло. Сред привържениците на новата мания, която се нарича "пилинг от Маями", вече са Анна Курникова, Глория Естефан, Дженифър Лопес, Мадона, Шакира, дори Силвестър Сталоун и Рики Мартин.

Снимка blife.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !