За какво мечтае Годжи?

18.05.2014 09:00 | Видян 2524 пъти

За какво мечтае Годжи?

Годжи е един от най-популярните музиканти в България. Изпълнителят обаче беше категоричен ще се смята себе си за успял, когато у нас има силно развита средна класа, пише inews.bg. Георги Милчев сподели Антон Хекимян, че политиците у нас се опитват да ни превърнат в скотове, които се борят единствено за хляба си. Той иска да види българите да плачат от радост и гордост, а не от немотия. Убеден е, че България може да тръгне напред, но са необходими нови хора, които да го постигнат.

"Преди седмица се видях с мой приятел от Стара Загора и той ми разказа за Брашов (румънски град). Само за две години този град е бил изцяло реконстроиран, значи може, стига някой да иска", разказа Милчев. Той добави коментира и победата на Кончита Вурст на "Евровизия". Според него Азис е бил коз, но не сме го използвали. Музикантът смята, че нашият певец по-атрактивен и правел по-добро шоу.

Георги отрече слуховете с Цветелина Грахич да имат интимни отношения. И двамата си имат сериозни половинки и не искали да забъркват името им в скандали. Музикантът е категоричен, че е положителен човек и иска той и децата му да живеят и да се развиват в България, но се надява страната ни да се тръгне към по-добро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !