Силвия Лулчева напуска "Столичаните"?

16.05.2014 13:00 | Видян 3563 пъти

Силвия Лулчева напуска

Силвия Лулчева плашела продуцентите на "Столичани в повече", че ще си тръгне от сериала, тъй като се чувствала напълно изчерпана от повтарящия се до безкрай сюжет, научи "Всеки ден". Макар и да играе най-ярката роля на фаталната и властна Славка Бурова, на актрисата ѝ писнало от еднообразните изпълнения на собствената ѝ героиня. "Май най-истински се чувствах в сцената, в която Славка е пияна до смърт, провалена в политиката и проявява някаква човешка слабост", споделяла омерзената актриса пред свои колеги.

Чаровницата с най-търсения глас в ефира харесвала сцените, когато "набива канчето" на мекушавия си съпруг Йордан - Къци Лафазанов. Но в същото време Силвия вече нямала търпение да приключи с образа на властната и безкрупулна дама и мечтаела да получи някоя по-романтична и кротка роля в друг сериал. "Не мога непрекъснато да играя ролята на кучка - това просто не съма аз", жалвала се Силвето пред свои приятелки актриси.

Сценаристите обаче били единодушни, че Лулчева е идеална тъкмо за подобни роли и няма смисъл да се превъплъщава в скромни и свити женици, каквито пък идеално ги докарва Албена Павлова, която е хрисимата домакиня Гълъбина в "Столичаните".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !