Гущера пред BLife: Липсата на казарма изнежи мъжете

14.05.2014 12:15 | Видян 2932 пъти

Гущера пред BLife: Липсата на казарма изнежи мъжете

Герасим Гергов, по-известен като Гущера от „Под прикритие”, призна пред BLife, че не се смята за звезда.
Емоционалният актьор уточни, че за него известността е дошла, когато е бил малък и сега няма нужда от популярност.
„От 26 години тренирам гребане. Бях малък, когато известността дойде при мен. Смятате ли, че сега имам нужда от нея“, попита Геро. Той е на мнение, че много известни лица в България не са готови да понесат славата, за която жадуват.
„Спортът ме е калил. Имам здрава психика. Много хора не могат да понесат известността. Не са готови за нея“, смята Гущера, който разкри, че продължава да тренира. „Тренирам всеки удобен момент. Това си ми е краста на мен. От 12 годишен все това правя“, разказа той. Герасим Гергов сподели, че няма предложения за снимане във видеоклипове, каквито имаше преди години, но за сметка на това има оферти за участие в 2-3 филма.

„Въпрос на време е“, лаконично обясни той пред камерата на BLife. Геро, който впечатлява с ексцентричната си прическа, разкри, че от 1996 година не я е променял.
Той не се притеснява от това, че има дълга коса и смята, че „всеки човек трябва да гледа в собствената си паница“.

„Не срещам атаки. Набил съм се в очите и погледите на много хора. Аз не подражавам на никого. Косата ми е до кръста. Вкъщи си ходя с пусната коса, не ми пречи. Не ме притеснява дали някой ще каже, че приличам на жена или е демоде“, сподели актьорът от „Под прикритие“. Геро смята, че липсата на казарма е виновна за изнежването на мъжете в България. „Откакто забраниха казармата има нежни мъже. Един месец … Защо да няма?! Една подготовка“, разсъждава той.

Снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !