Преслава слабее от магия

25.04.2014 12:15 | Видян 2408 пъти

Преслава слабее от магия

Загрижена за здравето на дъщеря си Преслава, майка й Янка хукнала по врачки и баячки. Увлечена в мистичното женицата била сигурна, че само вещ в занаята човек може да даде отговор защо дъщеря й слабее драстично в последните месеци, и родителката посетила прочута варненска ясновидка, пише в. "Всеки ден".

От близо година насам най-популярната ни фолк изпълнителка се раздели с близо 15 килограма от осанката си, като спекулациите относно бързото й вталяване варираха от анорексия до прекаляване с наркотични вещества. След като Преслава уверила родителите си обаче, че е в блестяща форма, майка й продължила да си има едно наум относно промяната в теглото на дъщеря си.

Янка, която открай време е известна със страстта си да се доверява на екстрасенси, решила отново да изповяда мъката си пред ясновидка от Варненския край, която и друг път й е разнищвала мистични проблеми. Гледачката нямала нужда от много информация и веднага заключила, че на Преслава е направена магия да се стопи, както запалена свещ гасне. "Жена конкурентка я е омагьосала.

Заклинание има над нея и тя се топи като пролетен сняг. Магията ни доктор я лови, ни апаратура. Ходжа й е вредил", категорична била шаманката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !