Илиян отрязал Преслава за дует

23.04.2014 14:15 | Видян 2556 пъти

Илиян отрязал Преслава за дует

Фолк певецът Илиян разкри, че с Преслава искали на няколко пъти да правят дует, а неотдавна тя отново му предложила песен, която обаче той не харесал, и така цялата идея пропаднала.

Наши информатори от „Пайнер“ донасят, че Преслава се засегнала и отказала да продължава да търси подходящото парче. Освен това певицата разбрала, че колегата й вече имал поети ангажименти за няколко други дуета, което още повече я вбесило. Наскоро Илиян записа парче с братовчед си Алекс. Тупалката успя да уреди родственика си в „Пайнер“ без пари и бързо съумя да го направи звезда. Изпълнителят подготвя и два други дуета – с Устата и с Анелия.

Още един „пожар” тлее в „Пайнер”, научи „ШОУ”. Тези дни Райна се оплака, че някой целенасочено се опитва да попречи на кариерата й. Преди няколко месеца тя отказа екип на „Планета” да заснеме мейкинг към последния й видеоклип и това вбеси цялото ръководство на чалга-империята. Това се оказа началото на една война, която тепърва набира сила. За Великден певицата бе подготвила специална празнична програма с народни песни, с която да изненада своите най-верни почитатели. Три от песните обаче са изтрити, а вина за това няма режисьорът, както всички си мислят, действията са от по-висша инстанция. „Съжалявам, че великденската ми изненада за вас няма да се случи.

Вече подразбрахте, че първа част от фолклорната ми програма „Жълта дюля“, която ви обещавам от септември, беше изтрита „погрешка“, както от компютъра, в който беше монтирана, така и от дисковете, които служеха за резервен материал“, твърди изпълнителката на „Хвана ли ми“. „Не ме интересува кой стои зад това, няма и да го съдя. Мотивите, предполагам, са ясни за всеки. Знам само, че някога всеки ще бъде съден според делата си...“, коментира гафа Райна.

Снимка: blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !