Камелия обвини колеги, че си купуват фенове

23.04.2014 09:15 | Видян 1340 пъти

Камелия обвини колеги, че си купуват фенове

"Тъжно е и е грозно да има 20 човека, които си допуснал във фейсбук или някъде по някакъв начин да си пиеш кафето с тях и те да освиркат конкурента ти", смята блондинката. Камелия е пример за приказката, че когато гроздето е високо - то е кисело, споделя lifestyle.bg. Певицата от години не изкарва хит, а на година вади по една песен. Съответно тя отдавна е извън челните класации, а и всякакъв род награди. Това обаче не й пречи да коментира колежките си, които правят повече парчето, пък било те добри или не.

Блондинката, която не пя на наградите на "Планета" казва пред signal.bg, че залата й се видяла празна. "Странно ми беше, особено наградите. Залата ми се видя празна. Тези наслагвания на изкуствени аплодисменти много пречат, направо вредят. Генерално те не помагат на никого, защото и зрителят го усеща, а и изпълнителят, когато не му е реална тази награда от публиката, то и лицето му е едно изпито, измъчено. Чуват някакви бурни аплодисменти, а те хората с пуснати ръце. Може 50 човека да са ти изпляскали, но следващия път ще станат 100, ако ти се подобриш, ако усетиш какво им е липсвало на тези хора, за да не ти пляскат всички. А това с изкуствените аплодисменти е едно отбиване на номера, едно залъгване", смята Камелия.

Камелия открито застана срещу организираните агитки, чиято цел е да влязат в залата, не в подкрепа на любимия си изпълнител, а да освиркат някой друг, който е конкуренция. "Тъжно е и е грозно да има 20 човека, които си допуснал във фейсбук или някъде по някакъв начин да си пиеш кафето с тях или нищо си, и те толкова да са ти отдадени, че да се качи друг изпълнител, да се представи добре, а те да го освиркат. Това пак не е плюс на никого. Това е вреда на целия бизнес. Отстрани ни гледат хора, които не са в ничия агитка, хора, свободни да си избират песни, стилове, жанрове музика и изведнъж като чуят това нещо и си казват: "Диваци! Това музика ли е въобще? Кой ще му обръща внимание?" и преместват канала" - казва тя.

Певицата подчертава, че изпълнител, позволил си да организира освиркване на свой конкурент, не става по-добър, поставяйки друг в неудобна ситуация, а напротив. "Това е самозалъгване, че виж сега аз мога да си позволя 30 човека да викнат по другия. И?! Това не значи, че е станал по-добър, щом е организирал това, даже се успива, защото знае, че утре пак може да си купи нещо - независимо дали публика с внимание или друго" - на мнение е певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !