Камелия направила няколко аборта

16.04.2014 09:45 | Видян 1833 пъти | Гласували 1

Камелия направила няколко аборта

Фолк дивата Камелия призна, че има няколко аборта зад гърба си. Тя е забременявала няколко пъти, но след това е губела бебетата. „Това не ме направи нито по-силна, нито по-слаба, а ме накара да приемам нещата такива, каквито са", заяви Камелия в ефира на ТВ7.

43-годишната певица обаче не се е отказала да стане майка и продължава да прави опити. „Едно е да не можеш да родиш, а друго е да не искаш да станеш родител", заявява тя без притеснение, че още няма деца. Камелия е категорична, че възможностите не са изчерпани и щом организмът й произвежда яйцеклетки, надеждата не е изгубена.

Приятелят й Цветин, с когото са заедно от 17 години, напълно я подкрепял. Изобщо не я притискал и не й създавал проблеми заради това, че още не го е направила баща. Блондинката много страдала при всеки неуспех, но партньорът й давал сили и увереност, че рано или късно ще си имат бебе. Двойката била готова на всичко и дори обмисляли ин витро процедура, разкриват близки на фолк фурията.

Камелия изцяло отрича периодично появяващите се слухове, че е бременна. Тя щяла да се похвали, когато щастливата вест е факт, но засега нямало такива изгледи, споделя огненото момиче. Дотогава тя щяла да продължи да прави музика със сегашното темпо и да не пропуска нито една покана за участие.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !