Бирмата спечели на покер "Бентли" на Преслава

11.04.2014 14:15 | Видян 5443 пъти

Бирмата спечели на покер

Чалга дивата Преслава не играе на дребно. Секс иконата на попфолка е получила подарък на 4 колела от годеника си Георги Станоев. Отскоро добричлийката е изоставила личното си бяло BMW за сметка на розово „Бентли“, научи "Уикенд". С кукленската лимузина звездата бе засечена по бул. "Симеоновско шосе" от папараците на Николета Лозанова.

Те помислили, че зад волана на набиващото се на очи заради необичайния си цвят "Бентли" седи една от щерките на милионера ветко Арабаджиев, Александра. Богатата наследница до скоро се придвижвала със същия автомобил, подарък от още по-богатия й съпруг Стайко Скайков, син на алкохолния бос Миньо Стайков, пише в. „Уикенд“.

Заводският цвят на колата бил черен, но Александра я върнала за пребоядисване в пловдивска бояджийница. Понеже се изживялала като БГ-клонинг на хотелиерската наследница Парис Хилтън, на която и тампоните са в розово.

Оказа се, че лимузината за барбита снимана от екипа на Николета, е същата, с тази разлика, че вече е преминала във владение на Бирмата, а през него и в ръцете на Преслава. Според всичко знаещи столични клюкари баровските синчета Георги Станоев и Стайко Стайков всяко лято палували в дует в комплекс „Оазис” край Слънчев бряг. Младите милионери устройвали помежду си турнири по покер, като залозите тръгвали от 4-цифрени суми.

Ако се вярва на мълвата, въпросното розово „Бентли” било разиграно в една септемврийска нощ, когато Стайков загубил всичките джобни, в размер на няколко хиляди лева, и колата на жена му, паркирана пред хотела, била единствената скъпа вещ, която в момента можел да предложи. Късметът се усмихнал на Бирмата, но той не прибрал веднага ключовете на автомобила. Със Стайко се договорили това да стане веднага, щом пристигне друга лимузина за Александра.

С „Бентлито” пък Бирмата се подмазал на Преслава след поредната му издънка. Пернишкият баровец редовно палува из нощна София без гаджето си и дори сам се хвали със сексуалните си трофеи. След скандал на същата тема Станоев подарил розовата количка на чалга дивата.

Редовно „Бентлито” може да бъде забелязано паркирано пред пицария в столичния кв. „Сухата река”, за която кварталните клюкари твърдят, че се стопанисва от семейството на Бирмата.


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !