Преслава в ужас от самолетна катастрофа

19.03.2014 13:00 | Видян 3064 пъти

Преслава в ужас от самолетна катастрофа

Почти приспана, фолк певицата Преслава кацна през уикенда в София след 9-часов полет от Мале, Малдиви, през Доха, Катар, пише "Всеки ден". Едрогърдата красавица бе на едноседмична почивка на екзотичния остров, само че връщането ѝ на път за вкъщи се превърна в кошмар заради малайзийския самолет, който изчезна от въздушното пространство навръх 8 март.

"Реших, че на Малдивите искам да си почина и с приятелките ми не сме чели нито вестници, нито сме гледали новини. Един ден преди полета за България разбрахме, че е изчезнал самолет и че най-вероятно е потънал на дъното на морето", разказва изпълнителката.

Пайнерската дива не крие, че има страх от летене и буквално предпочита да пътува 20 часа с кола до Италия, вместо да трепери 2 часа във въздуха. Далечните дестинации като Малдивите например няма как да бъдат обслужени с четириколка, заради което няколко пъти годишно тя се мъчи да преодолява страха си и поема "риска" да лети със самолет.

Когато часове преди полета си за София Преслава узнала, че боингът на "Малейжа еър" е изчезнал от радарите, певицата се озовала в най-големия си кошмар. Тя веднага погълнала шепа успокоителни, за да спи през цялото време до кацането.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !