Преслава разкри защо слабее

05.03.2014 16:15 | Видян 3639 пъти

Преслава разкри защо слабее

Истината за рязкото отслабване на Преслава излезе наяве. Оказва се, че не наркотици, а комплекси са причината певицата да свали рязко килограми и да стане почти неузнаваема, научи „Всеки ден". Звездата, която според феновете й несправедливо беше пренебрегната на наградите на „Планета ТВ", си призна, че в миналото е имала тежки здравословни проблеми и за това е окльощавяла по този грозен начин.

„Бях 60 килограма, чувствах се тежка, бях нещастна и недоволна от начина, по който изглеждах. „За това започнах системно да се подлагам на ужасяващи диети. Случвало се е с дни да не слагам нищо в уста. Не бях никак добре", сподели фолкаджийката. Въпреки че не признава открито за здравословното си състояние, звездата намекна, че става въпрос за анорексия.

„Много трудно се възстанових и започнах да се храня нормално. Не възприемах храната като нещо хубаво и полезно, а по-скоро ме беше гнус от нея", признава Преси. Певицата признава още, че най-ниската граница, която е достигала, е 40 килограма. Именно тогава сериозно се притеснила за здравето си.

„Сега съм 44 кила, които според мен са съвсем нормални за ръст от 164 см. Но не мисля да отслабвам повече", заяви гласовитата брюнетка. Гаджето на певицата - Жоро Бирмата също изиграл роля в решението на Преслава да престане с убийствените диети. Той непрекъснато я оглеждал с неодобрение, не спирал да й повтаря, че е прекалено слаба и настоявал постоянно да се тъпче с нещо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !