Оправдаха Цеца по всички обвинения

10.04.2014 14:00 | Видян 1770 пъти

Оправдаха Цеца по всички обвинения

Кралицата на сръбската музика - Светлана Цеца Ражнатович, бе оправдана в съда по всички обвинения в делото, повдигнато от директора на един от сръбските футболни клубове - Александър Оларевич.

Той заведе дело срещу изпълнителката през 2007 година за побой и обида, а певицата остана за дълго „зад решетките“ и под домашен арест. Окръжният съд в Белград освободи Цеца Ражнатович с аргумента, че няма доказателства за извършено престъпление, отправяне на заплахи и обиди. Отсрещната страна на обвинителя пропусна делото и не се яви в съда. Обичаната изпълнителка коментира след процеса - „Невинна съм” и отрече всички обвинения срещу нея. Пред съдебната зала звездата беше посрещната от фенове, които скандираха името ѝ с думите: „Цецо, обичаме ви“.

На 7 ноември сръбската изпълнителка ще пристигне в България за своя най-мащабен концерт, правен някога извън територията на нейната родина. Цеца ще дойде у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти.

„Майката на нацията“, както я наричат в Сърбия, ще представи на българска земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. „Poziv“, „Zuto Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Zabranjeni grad”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je", „Rasulo“ са само част от всичко, което ще може да чуете в зала „Арена Армеец“.

Датата е 7 ноември, а мястото - столичната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro и Eventim на цени от 20  до 55 лева.

Източник и снимка: actualno.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !