Филип Трифонов сменя Ванга

10.04.2014 12:00 | Видян 2396 пъти

Филип Трифонов сменя Ванга

Зрителите на БНТ са бесни, понеже няма да могат да гледат петата серия на хитовата руска поредица за пророчицата Ванга в сряда. Тази вечер обществената медия пуска 4-тия епизод, но реши да отложи следващия за след Великден, за да не дразни Църквата, пише vsekiden.com.

„От уважение към християнските традиции по време на Страстната седмица няма да излъчим „Вангелия", а на мястото на сериала ще покажем българския филм „Самотни сърца", обясниха от БНТ. От телевизията уточниха, че решението е било взето още преди сериалът да тръгне в ефир.

Не може така да прекъсват поредицата по средата, за седмица първо ще забравим какво е станало досега, второ ще изгубим рефлекс да сядаме в сряда пред телевизора, недоволстват зрители, вече зарибени от сериала. Те не могат да се начудят и на решението на телевизията да замести руската поредица с неособено успешния български филм „Самотни сърца", определен от създателите му като комедия. Седмицата преди Великден е време за пост и размишления, а те пускат смешен филм, недоволстват почитателите на руското кино.

В „Самотни сърца" актьорът Филип Трифонов се превъплъщава в ерген тракторист, който живее с майка си и сестра си. Неговата най-голяма мечта е да се ожени и затова участва в телевизионно шоу, след което е засипан от стотици писма на кандидат-булки.

Руският сериал „Вангелия" още с първия си епизод прикова зрителите пред екраните. Началото на фирма гледаха 358 000 българи, като БНТ е постигнала 5,2% рейтинг и 13,4% пазарен дял. 12-серийната биографична поредица за Ванга е копродукция на Русия, Украйна, България и Беларус. В лентата се разказва за времето от нейното раждане през 1911 г. до смъртта й през 2002 г., както и за деня, в който тя губи зрението си, но започва да вижда в бъдещето. Много българи в чужбина пък гледат сериала в сайта на БНТ.

Снимка: Кадър от филма за Ванга

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !