Ванга се прероди

10.02.2014 17:40 | Видян 2660 пъти

Ванга се прероди

Една от най-коментираните теми в Петрич последно време, откакто стана ясно, че правнучката на Ванга - Кристина има паранормални способности, е дали пророчицата се е преродила, пише Всеки ден. Момичето е само на 18 години, но вече има първите си точни прогнози.

Виденията на правнучката на Ванга започнали преди 6 години - ден след откриването на музея на петричката ясновидка, през 2008 г. Макар много хора през годините да са казвали, че Ванг аняма да може да предаде пророческите си дарби на никого, Кристина започнала да предсказва. В началото момичето дори се стрхувало и нямала желание да сподели с никого. Тя сънувала предстоящи събития - неродени бебета, смърт, бъдещи сватби и др.

Често в сънищата ѝ се появявала и прабаба ѝ Ванга,която протягала напред ръце и казвала: "Нема да сеплашиш! Ке гледаш! Туй е от Бога!". Кристина споделя, че не иска да се занимава с ясновидство, но е наясно с факта, че не може даизбягаот съдбата си. Досега тя е предсказала успешно на своя близка приятелка, че ще пребори коварна болест. На друга пък успешно предрекла, че най-после ще срещне правилния мъж и ще замине в чужбина, което и станало.


Източник: "Пик"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !