Жената на Блатечки в криза

09.04.2014 12:30 | Видян 4172 пъти

Жената на Блатечки в криза

Жената на актьора Асен Блатечки е в душевна криза след раздялата им. Според запознати Катерина е изпаднала в нервен срив, след като завинаги загуби любимия си. Въпреки че първоначално прие достойно изневярата на Блатечки и без много думи изхвърли от вкъщ, новината, че Диляна Попова чака дете от него, я срина напълно. Близки до съпругата на Блатечки твърдят, че Катерина избягва да говори за случилото се и сама преживява мъката си.

Години наред режисьорката търпи изневерите на мъжа си, за да не нарушава спокойствието на малката им дъщеря. Катерина е живяла с надеждата, че въпреки многобройните забежки на Асен в крайна сметка той ще се кротне в името на общото им дете. Сметките ѝ обаче се оказват грешни и режисьорката е изпаднала в дълбока депресия.

Актьорът от своя страна не желае да коментира случилото се. Новата му изгора, актрисата Диляна Попова, също се крие от медиите и е невъзможно да бъде намерена. Злите езици твърдят, че за връзката между тях жена му Катерина винаги е подозирала, но сляпо е вярвала, че това е просто моментно отклонение. Но след последните събития стореното от Блатечки е непосилно за нея.

Снимка: senzaciq.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Няма коментари към тази новина !