Бг звезди и топ готвачи при SOS детски селища в Трявна

08.04.2014 14:15 | Видян 3097 пъти

Бг звезди и топ готвачи при SOS детски селища в Трявна

На 6 април 2014 г. родителите и децата от SOS Детско селище Трявна станаха домакини на поредното събитие от инициативата на Бульони MAGGI® „Топла супа всеки ден“. На гости им бяха любимецът на малки и големи – певецът Део, обичаната от всички деца кака Лара, които с помощта на едни от най-изявените шеф готвачи в България приготвиха любимите ястия на SOS семействата.  

Сред тях бяха президентът на Евро-Ток България и един от най-изявените кулинари – Жоро Иванов, световно-признатият Андре Токев, готвил за имена като Франц Бекенбауер, Борис Бекер, „Оейзис", Вал Килмър и Бил Клинтън, безкомпромисният член на журито на предаването Lord Of The Chefs – Ивайло Петков, талантливият кулинар и специалист по италиански специалитети Пламен Петров.

В менюто преобладаваха типично български ястия като таратор и пълнени чушки. Разбира се, не липсваше и едно от най-важните ястия в ежедневното балансирано меню – топла супа. Сред рецептите се отличаваха кюфтенца по Тревненски, крехки пилешки крилца с мед и сусам, печено пиле с ориз по Гергьовски, както и десерти - Дамски каприз, сладкиш, плодова салата, бисквитена торта и още много други вкусотии.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !