Най-добрите хотели в България

18.03.2014 15:10 | Видян 3056 пъти

Най-добрите хотели в България

Изненадващо за мнозина класацията на TripAdvisor за най-добър хотел в България беше спечелена от Модус във Варна. Все пак става дума за обект с едва 37 стаи. При това продавани на цена около стотина лева в този момент, което е пъти по-ниска цена от средната за победителите в националните класации.

Според booking.com неговият рейтинг е 9,4, което е отлична оценка. Ето как сайтът представя варненската гордост: „Модус е уникален и стилен хотел във Варна, при чието проектиране е поставен акцент върху съвременния интериорен дизайн. Той гледа към Морската градина и предлага безплатен Wi-Fi интернет, както и безплатни велосипеди, с които може да се стигне до плажа и Черно море, на 200 метра.

Климатизираните стаи на хотел Модус разполагат с модерно обзавеждане и удобства, които включват плоскоекранен телевизор с интерактивна телевизия. Самостоятелните санитарни възли предлагат безплатни халати и луксозни тоалетни принадлежности.

Бистрото в хотела предлага 10% отстъпка и сервира комбинация от местни специалитети и класически интернационални ястия, на които гостите могат да се насладят в непринудена атмосфера. Тренирайте във фитнес залата или релаксирайте в сауната.

Модус е екологичен хотел, който използва енергоспестяващо осветление и климатизация. За офис дейностите и опаковките на хотела се използва само 100% рециклирана хартия.

Главната пешеходна улица с нейните разнообразни барове, ресторанти и магазини, е на 50 метра. Римските бани са на 500 метра. Варненската катедрала е на 1 километър.

Точно до сградата има автобусна спирка. Пътническият корабен терминал е на 600 метра, а жп гара Варна е на 1 километър. Предлага се трансфер до и от летищата във Варна, Бургас и Букурещ срещу допълнителна такса. На гостите се предлага подземен гараж, който може да се ползва в зависимост от наличността”.

На втора позиция в генералното класиране остава единственият български член на престижния клуб Leading Hotels of the World Кемпински Гранд Арена в Банско. Той безспорно е един от най-класните хотели у нас, ако не и номер едно. На практика е и първият с международен персонал, извън мениджмънта. Поддържа доста високи цени за пазара, но това не пречи да се радва на изключително добра заетост, особено на фона на средната за държавата в този бизнес.
На трета позиция се класира, също неочаквано за мнозина, най-големият хотел в страната Majestic Hotel&Residence на Слънчев бряг.

Освен над 750 стаи, с които оглави класацията по грандиозност у нас преди няколко месеца, обектът е известен и с това, че апартамент в него има не кой да е, а най-голямата футболна звезда на България Димитър Бербатов. Всяко лято той прекарва месец юни на това място. Не се възползва от двата големи открити басейна, но винаги излиза на плажа, който е хем близо – хотелът е на първа линия, хем не чак толкова, защото обектът е тъй голям, че през градината му се върви неколкостотин метра до пясъчната ивица. Разбира се, не е ясно дали след пренасянето си от мрачния Албион на слънчевата Ривиера и по-специално в Монте Карло, където вече играе, Бербатов ще продължи да храни същите топли чувства към Слънчев бряг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !