Лафазанов бяга от „Комиците"?

01.03.2014 09:00 | Видян 1943 пъти

Лафазанов бяга от „Комиците

Студена война се разиграва зад кулисите на комедийното предаване „Комиците". Кръстьо Лафазанов не си обелва и дума със своя колега и шеф Любо Нейков, научи „Всеки ден" от хора в екипа.

Двамата се скарали жестоко още преди няколко месеца и оттогава си комуникирали единствено по време на репетициите и на снимките на предаването, което се върти в ефира на Би Ти Ви вече години наред. Лафазанов се гневял на Нейков за това, че единствено на него не му вдига хонорара, при положение че е едно от главните действащи лица както в „Столичани в повече", така и в „Комиците". Любо се държал с него все едно е актьор първи курс в НАТФИЗ, което страшно обиждало талантливия Лафазанов.

Отгоре на всичко Къци се ядосвал, че все на него давали несполучливите и глупави роли и така не можел да направи нищо сериозно. Лафазанов се тревожел, че вече никой няма да го иска за друг тип персонажи, защото на лицето му е лепнат етикета на глупак и идиот, какъвто образ му наложиха в „Комиците".

Лафазанов дори сериозно обмислял да напусне предаването. Спирал го единствено твърдият договор, който го бил хванал в сериозен финансов капан. Ако си тръгне през следващите 2 години, той ще трябва да плаща сериозна компенсация на продуцентите - Нейков и Евтим Милошев.

Конфликтът продължавал по този начин от много време, но Нейков не искал и да чуе, че има проблем, „Аз съм шефът и аз решавам! В крайна сметка парите, които получава, са доста добри. Като не му харесва, да ходи да работи в Хасковския театър", гневял се надменният Любо. Според мълвата, която се разнася в телевизионните среди, Лафазанов действително взимал тлъста заплата. Парите, които получава на месец само за „Комиците", били 13 бона. Отделно му цакали за всеки заснет епизод на „Столичаните".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !