Пътно произшествие променя хода на събитията в „Столичани в повече” утре по bTV

29.03.2011 15:00 | Видян 2373 пъти | Гласували 1

Пътно произшествие променя хода на събитията в „Столичани в повече” утре по bTV

В следващия епизод на новия хит в телевизионното кино - «Столичани в повече» - събитията около Чеканови и Лютови ще тръгнат в непредвидима посока. Утре, сряда, от 21.00 часа само зрителите на bTV ще проследят как Мария Чеканова (Виолета Марковска) пострадва при пътно произшествие и се озовава в болница. Освен стреса от катастрофата, на Мария ще й се наложи да преживее още много, включително предложение за брак, придружено от прекрасен пръстен.

Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) се среща с кръвния си враг - кмета Рангел Чеканов (Любо Нейков), за да му иска услуга... През това време смъртта на дядо Радул се е превърнала в новина от национално значение, което безкрайно много изнервя кметското семейство. Чеканови обаче не са единствените с проблеми. Доходоносният бизнес на хотелиерите Лютови е застрашен, след като те получават акт за незаконен строеж...

След абдикацията на Спас Лютов (Руслан Мъйнов) от първата му брачна нощ, утре вечер зрителите на bTV ще разберат дали семейството му ще се сдобие с жадуваните милиони от заровеното имане. В същото време Андрей Лютов (Иван Юруков) се готви да отпътува за Австралия. Какво ще го принуди да остане в Извор - зрителите ще разберат от втори епизод на „Столичани в повече” утре от 21.00 часа само по bTV.

Потребителите на сайта на сериала вече могат да гласуват за своите любими реплики и диалози от „Столичани в повече” в специалния раздел на сайта stolichani.btv.bg. Всяка седмица ТУК можете да откриете новите емблематични реплики на героите в сериала. В края на пролетния ТВ сезон един от гласувалите ще спечели награда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

92% от децата правят добрини всеки ден

Проучване между повече от 6500 участника разкрива...

Кендал Дженър класира родителите в...

Супермоделът Кендал Дженър подреди своите сестри и брат...

Няма коментари към тази новина !