Христо Гърбов за първи път излиза с близнак в „Столичани в повече”

22.03.2011 10:40 | Видян 4952 пъти

Христо Гърбов за първи път излиза с близнак в „Столичани в повече”

Как образите на двама братя с коренно различни характери се пресъздават едновременно на малкия екран? Това ще покаже актьорът Христо Гърбов в новия български сериал „Столичани в повече” от 23 март по bTV. Гърбов играе за първи път в ролята на близнаци и зрителите ще го видят в ролите на Пламен и Константин от „кръчмарското” семейство Цекови.

Пламен Цеков е собственик на кръчмата в предградието, където се развива действието в сериала. Хитрец и интригант, той е най-приближеният човек на кмета (Любо Нейков). Приятелството между двамата се крепи на взаимни интереси – и най-вече на факта, че Пламен е брат близнак на Константин.

Константин Цеков е преуспял софиянец бизнесмен, горд притежател на кредитна карта с изпрани пари, с нов Мерцедес и неизбежната силиконова красавица до него. В ролята на поредната приятелка на Константин - Елена - зрителите на bTV ще видят Мис България 2010 - Ромина Андонова.

Как двамата близнаци, герои на Христо Гърбов, оставят отпечатък върху живота на двете фамилии в "Столичани в повече" - зрителите на bTV ще могат да проследят всяка сряда от 21.00 часа.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !