Андрей са го хващали в изневяра

27.02.2014 17:40 | Видян 1773 пъти

Андрей са го хващали в изневяра

Андрей е от хората, които не обичат да излагат лични си живот на показ. Въпреки това той казва, че е готов да има дете, но не би се решил на нов брак. В откровено интервю за в. „Уикенд” водещият разказва, че е бил влюбен два пъти в живота си, пише blife.bg. Бил е влюбен силно в Ани Пападопулу (с която и до днес са приятели) и в Надя Иванова.

За третата жена, грабнала сърцето му, Андрей отказва да говори. На въпрос какви са отношенията с бившата му съпруга - сръбкинята Даниела, казва, че се радва, че тя има ново семейство и дете.

Изневярата не е била повод за раздяла в живота на Арнаудов. „Разбирал съм за изневяра и не съм бил щастлив. И мен са ме хващали”, откровеничи той.

Нощният живот е зад гърба на Андрей. „Историята за бохемския ни живот с Иван е силно преувеличена. Не се притеснявам от нищо. Гордея се с това, което съм правил… Вече не пия толкова. Спазвам и строг хранителен режим. Вече и жените не са ми порок, за разлика от едно време. Не знам кои са ми пороците – може би само цигарите ми останаха“, казва Андрей Арнаудов


Източник: "Уикенд"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !