Хемороиди тормозят Алисия, пропусна делото за издръжката

27.02.2014 15:45 | Видян 3527 пъти

Хемороиди тормозят Алисия, пропусна делото за издръжката

Болезнен дерт измъчва Алисия. Миловидната чалга дива е пропищяла от обострени хемороиди, заради които трудно изпълнява не само ежедневните, но и професионалните ангажименти, научи "Уикенд". Заради поредната неприятна криза майката на Валери Божинов-младши пропуснала последното заседание по делото за издръжката, което води с баща му.

Бившето семейство Божинови опищя орталъка със съдебната си сага, в която на Темида се падна задължението дареши колко хиляди лева футболистът трябва да заплащана сина си до навършване на пълнолетие. Певицата се бори за повече от два бона на месец, колкото съдиите постановиха на първа инстанция.

Поредното заседание по делото минало наскоро. На него било желателно да се явят и двамата родители. Малко преди съдията да даде началото му обаче се оказало, че Алисия не присъства в залата. Адвокатката на певицата Радост Караиванова конфузно извинила клиентката си, че не е в съдебната зала по здравословни причини и приложила документ, за да оправдае клиента си.

В медицинската бележка пишело, че звездата не се намира в кондиция, тъй като заради остри хемороиди получила бележки на тъмното място. Според запознати диагнозата не била измислена само заради делото, а Алисия в действителност страдала от аналните възли. Те се появили още повреме на бременността ѝ, което е често срещано при бъдещите родилки. След раждането състоянието ѝ се подобрило, но в последно време проблемът се обострил.

Приятелки съветвали певицата да не подценява състоянието си и да сложи край на мъките си веднъж завинаги чрез някой от съвременните методи за премахване на хемороиди. Засега обаче звездата не намирала смелост да се подложи на подобен род интервенция и търсела алтернативни методи за облекчаване на болките чрез различни билкови мехлеми и илачи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Mъж съди Apple, след като жена му...

Apple ще бъде съдена от бизнесмен, след като "изтритите"...

След над четвърт век брат Динко Динев...

Тържеството е планирано за 29 юни в ресторанта на хотел...

Няма коментари към тази новина !