Алисия: За да не тровя Николета, смених заглавието на новата си песен

05.02.2014 13:26 | Видян 13707 пъти | Гласували 4

Алисия:  За да не тровя Николета, смених заглавието на новата си песен

Неотдавна Алисия пусна новото си парче "Пак съм тук” по музика на Николай Пашев и текст на Йордан Ботев. Режисьор на ефектното видео е Йордан Петков. Действието се развива на парти в къща. Настроението е на макс, танците – също. Алисия отново показва завидни денс умения и не отстъпва по нищо при изпълнението на хореографията на професионалистките от балет „Нова”. Изключително впечатляващи са и двамата близнаци от брейк бандата „Монстрайб”. С визията си в този видеоклип Алисия отново се налага като модна законодателка. Прическата й е дело на Фифи от салон Фетиш, а гримът – на Кирил Чалъков. Изпълнителката бе специален гост в предаването "Усещане за жена" по ТВ 7. Пред топ-репортерката Ива Атанасова тя разказа за ежедневието си, за това как подържа външния си вид, а също коментира и клюките, които витаят около нея в светското пространство.


Вярно ли е, че харчиш по 10 хиляди лева, когато влезеш в един магазин, ходиш с охрана и имаш стилист?

Човекът, който написаха, че е стилист е мой личен приятел. Заснели са мое влизане и излизане в магазин. Никой не ми е светил колко съм похарчила и какво съм си купила. Мисля, че това колко аз харча не е работа на хората, защото аз не съм от този тип, който парадират с това нещо. Мога да облека много скъпа дреха, но мога да си харесам и не толкова скъпа. И в двете ще се чувствам ужасно добре, защото според мен човека носи дрехата, а не обратното.

Интересува ли те какво говори Николета за теб?

Абсолютно не ме интересува. В началото, когато тя провокираше нещата, аз се опитвах да се защитя или да отрека някоя глупост. Исках да опазя моето достойнство и това на сина ми.

Тя остави ли те намира вече?

Изобщо не ме интересува  това. Аз не обръщам внимание на клюки. В светските среди много се говори за това, кой какво казал и какво направил. Чувала съм доста неща, но не им обръщам особено внимание. Аз съм си продължила моят живот след Валери, но явно тя не си го е продължила след Ники Михайлов и продължава да се занимава с мен по някакви причини.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Още големи звезди и страхотни...

На 22-ри юни НДК ще посрещне гала вечерта на...

Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Няма коментари към тази новина !