Вечер на Мартеницата събра децата на звездите

26.02.2014 11:30 | Видян 1736 пъти

Вечер на Мартеницата събра децата на звездите

Децата на родни певици, дизайнерки и бизнесдами показаха творчески заложби и музикален талант в първата Вечер на Мартеницата снощи в ресторант Градина - Студентски град.  

Дъщерята на дизайнерката Милена Вельова се вдъхнови от песните да дует "Мания" и запя "Светът е за двама" без да обърка нито един тон. След нея запя и 3-годишната дъщеря на певицата Джорджия - Аля, която смая със силен глас дори и майка си.

В майсторенето на мартеници и в танците се включиха още третата красавица от дует "Мания" - Ванеса, дъщеря на по-малката сестра Юлия, синът на Йордана Димитрова от "ЕСТО Гурме" и носителка на титлата "Мисис България 2012" - Себастиан и много гости на звездите. Звездните деца закичиха с маниста огромен брой мартеници, които ще бъдат дарени на многолюдния приют на отец Иван в Нови хан. Заради пътуване извън граница отецът не успя да присъства на събитието.

Призьорът от легендарния фест "Пирин Фолк" Малин Домозетски и звездата от Diapason records Веселина забавляваха гостите в Градината на Студентски град. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !