Направиха Любо Нейков депутат

11.02.2014 15:10 | Видян 4105 пъти

Направиха Любо Нейков депутат

Росен Петров влезе в политиката и има амбициите да става вътрешен министър. Любо Нейков, да не остане по-назад, става депутат, разкрива България днес. С тази разлика, че за вече бившия водещ на "Нека говорят" това е действителност, докато комикът става депутат само в "Столичани в повече".

Топпапараците на медията изловиха Нейков и компания на снимачната площадка на седмия сезон на лентата, която скоро трябва да се появи в ефир. Екипът на "Столичаните" бе разпънал сергията до задната част на парламента, недалеч от жълтите павета. От много време там са вдигнати черни железни барикади, които спират обикновения гражданин от преминаване. Но пък щом трябва Любо да снима, няма проблеми.

Все пак той беше и "ченге" навремето. "България Днес" бе изловила, че актьорът има стикер на МВР на прозореца на джипа си. Това му даваше право да спира на специални места, иначе забранени за простосмъртния българин. Когато гръмна скандалът със служебния стикер, Любо веднага го махна. И затваря телефона, щом някой го пита по темата.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !