Мария Илиева и Саня Армутлиева си обявиха война

11.02.2014 10:10 | Видян 3191 пъти

Мария Илиева и Саня Армутлиева си обявиха война

Заражда се жесток женски скандал между певицата Мария Илиева и шефката на „Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева. Ябълката на раздора между двете дами е победителят от „Х Фактор" - тийнейджърът от Варна Атанас Колев, научи vsekiden.com.

Младият Наско е ухажван от много музикални продуценти не толкова, защото притежава кой знае какви заложби, а най-вече заради неговата атрактивност и немалкото фенки, които вече е натрупал в актива си. Затова за Саня било много по-важно да издаде хитове за Наско, отколкото за реалния победител от музикалното риалити Жана Бергендорф.

„За Саня Атанас е много по-интересн, общо взето Жана й е нещо като досадно задължение. Докато Наско е истинската й мания, ако беше няколко години по-голям, направо щеше да го прилапа и по друг начин", коментираха запознати.

Оказало се обаче, че Мария Илиева също има стремления към Наско и искала да го привлече към нейния продуцентски лейбъл „Стерео стая", кръстен на най-успешната й песен. В каталога на компанията й влизат няколко неуспешни изпълнители, чиито имена въобще не са познати на публиката. Затова за Мария било изключително важно да прикотка Наско при себе си, научи „Всеки ден".

За целта, Илиева посетила рапъра и неговото семейство във Варна и веднага бомбардирала тийнейджъра с изкушаващи финансови предложения. Оферирала го също така да даде тласък на кариерата му, като запише общо парче с него. Саня обаче научила за въртелите на нейната колежка и направо избесняла. Още повече, че Наско вече има договор с „Вирджиния рекърдс", който е за поне година. Затова Армутлиева веднага се обадила на Мария Илиева и директно я заплашила, че ако разпростре пипалата си върху Наско, двете ще се срещнат в съда.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !