Бивша на Аръков: На Иво му е малък!

05.02.2014 16:15 | Видян 3459 пъти | Гласували 1

Бивша на Аръков: На Иво му е малък!

Половият член на актьора Иво Аръков бил малък и незадоволителен, разказа пред "България днес" негово бивше гадже, което пожела да запази анонимност.

"Не желая да разкривам коя съм, за да не ме обвинят, че си правя реклама на негов гръб. Не го правя и от злоба, но когато някой парадира с външен вид, качества та дори и с личния си живот смятам, че е редно да знаят и недостатъците му", споделя младата дама.

"На Иво му е малък!", твърди креватната му половинка от близкото минало. Девойката разказва, че и това явно е причината Аръков да има комплекси, които се отразяват на отношенията му с жените.

"За него цел номер едно винаги е била да си хване богато и известно гадже. Не е случаен фактът, че имаше, макар и кратки, връзки с Мария Илиева и Елен Колева, а сега го играе влюбен в Мика Стоичкова. Болната му амбиция е да бъде забелязан не само с таланта на актьор. Досега беше бързо разконспириран от първите две дами и крайна сметка те го зарязаха, при това незадоволени" , споделя момичето.

Интимната партньорка на Иво на няколко пъти ставала свидетел и на подигравки по адрес на щерката на Стоичков из светските среди, по повод незавидния ѝ полов живот. На въпрос колко сантиметра е инструментът на звездата от сериала "Фамилията" бившето му гадже отговори:

"Малкият Иво е наистина малък, не повече от 11-12 см".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !