Училищни трепети вълнуват звездите на Планета ТВ

12.09.2008 16:00 | Видян 19320 пъти | Гласували 1

Училищни трепети вълнуват звездите на Планета ТВ

С наближаването на първия училищен звънец, училищни трепети вълнуват звездите на “Планета” ТВ. Вълненията около началото на новата учебна година споделят Глория, Милко Калайджиев, Ивана, Магапаса и др.

На 15-ти септември, за поредна година, училищния праг ще пристъпят близнаците на Милко Калайджиев - Алекс и Антонио. Бъдещите третокласници с нетърпение очакват новите си училищни пособия и аксесоари, които Милко Калайджиев ще им донесе от Испания. С не по-малко вълнение очаква срещата със своите съученици и малката Кристияна, дъщерята на Мая и Магапаса. 10-годишната Кристияна ще бъде ученичка в четвърти клас, но и през изминалата ваканция усърдно се подготвяше за новата учебна година. През лятото, малката принцеса на Мая и Магапаса успя да прочете всички книги, включени в учебната програма за 4-ти клас.

Вълненията около първия учебен ден няма да подминат и фолкпримите Глория и Ивана, които са горди майки на дъщери. Хитовите изпълнителки посвещават цялото си свободно време на своите деца, макар да са ученички в по-горен клас.
Теодора, дъщерята на Мегазвездата Ивана, получи екзотична екскурзия, награда за отличния успех, с който завърши изминалата учебна година. През 2007-ма година Теодора постъпи в ново училище, но първоначалното й вълнение вече отмина и сега тя очаква с нетърпение първия звънец. На 15-ти септември тя ще постъпи в 9-ти клас, в една от елитните пловдивски гимназии. Амбициозна спрямо училищните дела на своята дъщеря е и примата Глория, която отблизо следи нейното развитие. Симона, която ще бъде ученичка в шести клас, върви упорито по стъпките на звездната си майка. За втора година наследницата на звездата на “Планета” ТВ ще изучава специалността флейта, в Музикалното училище в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Няма коментари към тази новина !