Д-р Енчев и Теди Велинова на Малдивите

31.01.2014 13:00 | Видян 1744 пъти

Д-р Енчев и Теди Велинова на Малдивите

Със слънчева ваканция на Малдивите глези доктор Енчев Теди Велинова, пише Блиц. Пластичният хирург на звездите заведе манекенката на белите слънчеви плажове посред зима. Известният специалист си взе заслужена ваканция. И се отдаде на релакс край тюркоазносините води на океана.

Звездната двойка изненадващо изчезна след празниците от хоризонта на светските партита и купони. Мнозина твърдяха, че двамата са се посветили изцяло на сина си, а други, че са затънали в работни ангажименти. Оказа се обаче, че бъдещите съпрузи просто са си взели заслужен отпуск. И се глезят под топлите лъчи на слънцето на Малдивите.

Доктор Енчев дори пусна снимки от ваканцията като освен изключителната природа. Дали ваканцията не е своеобразен меден месец за звездната двойка или просто тренировка за предстоящото събитие все още не е ясно.

Както е известно Теди Велинова и доктор Енчев планират сватба, която вероятно ще се състои през лятото. Самите те признаха, че много държат синът им Филип да бъде почетен гост на събитието. По тази причина се отказаха от идеята за брак, още щом манекенката забременя.


Източник: kliuki.ws.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !