Лили Иванова призна: Спах с д-р Енчев!

09.10.2013 14:45 | Видян 4665 пъти

Лили Иванова призна: Спах с д-р Енчев!

В социалната мрежа се появи пикантен разговор на Лили с бившия й мъж Мартин Иванов, пише blife.bg. В него силиконката признава, че е имала вземане-даване с добрия чичо доктор Ангел Енчев. На въпрос дали двамата са си разменяли орални ласки Лили признава:

''Не съм правила свирки на Енчев. Да, спали сме, но такива глупости няма“, казва тя. Забежката Лили направила още по времето, докато била с бизнесмена. И в личен разговор Иванов не щади обидите към бившата си любима.

„Самотно ми беше“, изповядва се силиконката, която се е зарекла да се прави на скромна и тиха. Пред мъжа си Лили признава, че е спала с доктор Енчев, тъй като й трябвали пари. „За да съм спокойна, да ходим с детето на театри, кина, цирк“, споделя тя, пише hotarena.net.

Напрегнатите отношения между Лили Иванова и бащата на дъщеря й и до днес са повод за сериозни скандали между тях. Веднага след като Лили печели титлата „Мис Силикон“, бащата на детето й се заканва, че ще отнеме дъщеря им. „Тя не гледа детето“, заяви тогава Иванов и се опита да извади на бял свят скандални факти за брюнетката.

Самата Лили пък сподели, че когато момиченцето е било на три месеца е направила опит да се самоубие. Причината е била жестоката ревност на бизнесмена и непрекъснатите побои над нея. Заради психическия и физически тормоз, моделката не издържала. И решила да се раздели с него.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !