Тъща пили нервите на Шон Пен

31.01.2014 10:10 | Видян 1665 пъти

Тъща пили нервите на Шон Пен

Злобна тъща трови живота на холивудската мегазвезда Шон Пен, научи България днес. Бившият на Мадона отскоро върти любовна афера с прелестната си колежка Чарлийз Терон, но майка й Герда била твърдо против 53-годишния разбивач на женски сърца.

"Тя се страхува за своята дъщеря, защото смята, че Шон ще я нарани“, сподели близък до семейството източник. Майката на родената в Южна Африка 38-годишна блондинка нямала нищо против приятелството между двамата, но била категорично против тяхната любов.

Носителят на два оскара засега отказва да коментира думите на бъдещата си роднина и дипломатично запазва мълчание, за да не разваля още в зародиш щастливите си мигове с ослепително красивото му гадже. Близки на звездата от "Реката на тайните" споделят, че никога преди не са виждал Шон толкова усмихнат и доволен от живота, както през последния месец, когато папараци разкриха, че има вземане-даване с Терон.

Чарлийз и Пен посрещнаха заедно Нова година в неговата къща на Хавай, а оттогава двамата са почти неразделни. Неотдавна Шон и носителката на "Оскар" за превъзходното си изпълнение в "Чудовище" показаха публично, че са двойка, сядайки един до друг на благотворителна вечеря. Близък приятел на звездите твърди, че те дори обмислят час по-скоро да живеят заедно в общо жилище въпреки съпротивата на мама Герда.

"Чарлийз е много близка с майка си и това определено ще доведе до разрив в отношенията им", обясняват запознати. Преди 23 г. г-жа Терон убива съпруга си, който в пияно състояние опитал да изнасили 15-годишната тогава Чарлийз, което още повече укрепва връзката между майка и щерка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !