Мадона и Шон Пен се събраха

30.12.2013 16:45 | Видян 2536 пъти

 Мадона и Шон Пен се събраха

Бившите съпрузи Мадона и Шон Пен много са стоплили отношенията си. Двамата почти непрекъснато са заедно, за да организират благотворителните си инициативи, и дори прекараха коледните празници под един покрив.

Мадона и Шон Пен Според запознати Мадж и бившият й мъж се държат точно като двойка и е въпрос на време отношенията им да прераснат в нещо повече. Искрата на любовта помежду им пламнала отново по време на съвместното им пътуване до Хаити, където се борят с бедността и опустошенията след земетресението през 2010 г. Двамата са едни от най-активните участници в събиране на средства за пострадалите деца и това неимоверно ги е сближило след толкова много години на раздяла.

„Сега и двамата са по-зрели и опитни от онези години. Всеки е изживял своите успехи и падения, и няма желание да се изтъква на гърба на другия“, обясняват приближени до певицата и актьора.

Решението на Мадона да се събере с Шон Пен намира потвърждение и в клюката, че отскоро тя официално е сама. Звездата зарязала 25-годишното си гадже Брахим Зайбат, защото й изневерявал, но не страдала дълго. Слуховете носят, че певицата и 53-годишният актьор ще обявят официално връзката си през новата година. Дотогава обаче вече може да живеят заедно, за да изпитат дали могат да се погаждат.

Причина за проблемите им беше избухливият нрав на актьора. Пен непрекъснато се съмняваше във верността на жена си и редовно й спретваше разпити. Връзката им бе изпъстрена със скандали и обвинения за нападения и насилие. В една от семейните им караници певицата дори бе измъчвана от Шон с цигара. След този случай Мадж подаде документи за развод и дълго време избягваше бившия си. Въпреки това певицата не веднъж публично е определяла Пен като любовта на живота си.

Източник: в. Уикенд

Снимка: senzacia.net

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !