Разминахме се с европейското турне на Гага

29.01.2014 17:50 | Видян 1428 пъти

Разминахме се с европейското турне на Гага

Лейди Гага обяви датите от Европейското си турне. За съжаление на феновете й у нас обаче, няма обявена дата за шоу в България, пише blife.bg. Най-близките, и сравнително достъпни, дестинации са Чехия и Испания.

"The ARTPOP Ball tour" ще започне от Антверпен през септември. Гага ще зарадва феновете си в Холандия, Дания, Швеция, Германия, Франция, Чехия, Португалия и Испания. 27-годишната певица ще представи традиционно грандиозните си шоута и в няколко града във Великобритания както и в столицата на Ирландия – Дъблин.

Преди обиколката на Стария континент, Гага ще изнесе редица концерти в САЩ. За седемте шоута в легендарната бална зала "Роузленд" в Ню Йорк билетите вече са разпродадени. Тя е с капацитет от едва 3 500 души. Тези щастливци ще са и последните, които ще присъстват на събитие в "Роузленд" на 52-ро авеню, преди залата, построена през далечната 1922 година, да бъде разрушена. Последният концерт на ексцентричната певица там е на 7 април.

Гага сега е има нов мениджър - Боби Кампбел, след като се раздели с предходния си - Трой Картър. Певицата се е възстановила напълно след операция на хълбока и отново е в отлична форма.

Тя написан на своите "Малки чудовища" в уебсайта си: "Знам, че сте развълнувани и искате още ARTPOP. Работя много много, много усилено и чакането ще си струва. Движим се по график и съм много ангажирана с творчество, когато не съм на сцената. Липсвате ми толкова много!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !