На Майли Сайръс ѝ се ще да бъде като Гага

23.01.2014 12:45 | Видян 1763 пъти

На Майли Сайръс ѝ се ще да бъде като Гага

Опитващата се да заприлича на чудовище Майли Сайръс за пореден път прекрачи границата на добрия вкус и се изгаври с неподражаемата Лейди Гага, пише bgdnes.bg. Бившата хрисима и симпатична Хана Монтана напоследък не се спира пред нищо само и само да е по първите страници на вестниците.

Този път жертва на 21-годишната тийнзвезда стана Стефани Джерманота. Броени дни преди мегаконцерта си за MTV Майли качи в Инстаграм своя снимка с изкуствени зъби, които са пълно копие на тези на Лейди Гага от годишните музикални награди на ЮТуб през ноември миналата година. Тогава за промоцията си на новия сингъл Dope скандалната поп изпълнителка от италиански произход се появи с поредната шантава визия и отново доказа, че е ненадмината в измислянето на оригинални идеи.

"Майли Сайръс е голям фен на Лейди Гага и се опитва да й подражава, но засега все още е само бледо копие на оригинала", коментират експерти. Въпреки това обложката за MTV Unplugged, който ще се завърти в ефира на най-известния музикален канал в света на 29 януари, вече набира скорост и има всички шансове да събори досегашните рекорди по гледаемост.

Гаврата на Сайръс с Гага не остана ненаказана. Русото миньонче си намери майстора в лицето на най-известния порноактьор в Холивуд Рон Джереми. Звездата от филмите за възрастни оправи малката примадона, като записа видео, на което иронизира последния клип на Сайръс Wrecking Ball. В него едрият, полугол и силно окосмен Джереми се люлее на огромна висяща топка, докато в оригинала това прави голата певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Няма коментари към тази новина !