Убиха бивше гадже на Марат Сафин

14.09.2008 09:00 | Видян 8509 пъти | Гласували 3

Убиха бивше гадже на Марат Сафин

Бившето гадже на тенис звездата Марат Сафин - моделът Оксана Аплекаева бе открита мъртва в околностите на Москва, съобщава Life.ru. Според изданието 30-годишната жена се е оказала въвлечена в престъпен бизнес и това е довело до смъртта й.

Тялото й е било намерено захвърлено на 50 км от Москва, а по-късно е било разпознато от сестра й Олеся. На 29 август Оксана се качила на мотора на непознат мъж и двамата потеглили в неизвестна посока. Малко по-късно тя се обадила на сестра си да й каже, че всичко е наред. Това била и последната следа от нея.

Преди време Оксана е работила като модел на международното автомобилно изложение в Москва и именно оттам полицията смята, че се е забъркала в нелегална дейност. Според изданието 8 момичета, работили там, са били похитени, а 5 от тях вече са намерени убити.

Самата Оксана се прочу като бивше гадже на Сафин. Двамата бяха заедно в продължение на няколко години, но в крайна сметка тенисистът й се насити и я остави с разбито сърце. Въпреки това тя запази добрите си чувства към него до последно и в скорошна анкета в графата "любим спортист" написа именно неговото име. По-късно тя доби известност и с участието си в шоуто "Дом 2" през 2005 г., в което прекара общо 75 дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Невролози разкриха защо „Момичето с...

Шедьовърът на Вермеер „Момичето с перлената обица“ (на...

ЕС с нови мита за електромобилите от...

Страните членки на ЕС подкрепиха предложението на...

Няма коментари към тази новина !